May’s BlomsterKunst

Blomster, delikatesser og brugskunst i Stensved

Blomster i Stensved

May’s BlomsterKunst har et bredt udvalg af smukke blomster til enhver lejlighed, hvad enten det er til en lille hverdagsgestus, en fødselsdag, et bryllup osv. May’s BlomsterKunst’s udvalg af blomster i Stensved er stort og bredt og der er lidt til enhver smag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte butikken.

Delikatesser i Stensved

Med delikatesserne, i May’s BlomsterKunst, kan man sagtens finde en gave til både mænd og kvinder. Vi har et udvalg af champagne, portvin, rød- og hvidvin, bolcher, te og øl, og dertil lokale produkter fra blandt andet Økoladen og Møn bryghus.  

Chic Antique - Brugskunst i Stensved

Chic Antique er romantisk og rustik fransk landstil til din indretning.

Chic Antique startede i 2005 og blev stiftet af Bente Kienast. Bente har altid haft en passion og et ønske om at skabe smukke møbler og interiør, inspireret af den franske landstil.

Drømmen om dette fantastiske brand startede i Sydfrankrig, da Bente var på besøg i et par små landsbyer, hvor tiden har stået stille længe, men med de smukkeste møbler og interiør. I disse skønne byer opstod drømmen om at viderebringe fortidens møbler i de danske hjem. I dag forsyner Chic Antique ikke kun Danmark, men mange lande i Europa med deres fantastiske designs og stil.