May’s BlomsterKunst

Din lokale blomsterbutik i Stensved

Blomsterbutik

Blomsterbutik i Stensved

May’s BlomsterKunst er din lokale blomsterbutik i Stensved og ligger lige ved siden af Rema 1000, og her kan man ikke bare få bundet blomsterbuketter til enhver lejlighed, her er også brugskunst og delikatesser og gavekurve til både værten og værtinden.

Desuden er der indrettet et hyggehjørne i butikken, hvor kunder og “dem der er blevet slæbt med i byen” kan sidde og drikke en kop friskbrygget kop kaffe. Kom forbi butikken allerede i dag og se dine mange spændende muligheder for blomster, delikatesser, gavekurve og brugskunst. Vi ser frem til at se dig i butikken.

Baggrund

Cecilie May Lauridsen har taget blomsterbinderuddannelsen, men har også en delvis gartneruddannelse i bagagen, som hun kan trække på i sit arbejde. Alt dette vil komme kunderne til gode. Med May’s BlomsterKunst forener Cecilie May sine evner og glæden ved at have med kunder at gøre. 

Fokus på kundeservice

Cecilie May kan rådgive om, hvilke planter der vil passe godt lige til dig. Blomsterbinderbordet står fremme i butikken og på den ene side er der placeret nogle skamler, så kunderne har mulighed for at sidde ned og få en snak med Cecilie May, mens hun binder en buket. Kontakt butikken og hør mere.